CÉGES - FLOTTÁS AUTÓK:

Vállaljuk cégek flottás autóinak rendszeres takarítását és tisztán tartását is, személyre / cégre  szabott tisztítási eljárással, kérésnek illetve igényeknek megfelelően optimalizálva.

A csomagokat igényeknek megfelelően tudjuk összeállítani, szerződött partnereink számára. Ahhoz hogy pontos versenyképes árat tudjunk adni, tudnunk kell az autók darabszámát, típusait, és a dolgozók számát is, hiszen a kedvezményes ár nem csak a flottás autókra vonatkozik, hanem az ott dolgozók privát autóira is! Ha szükséges visszük – hozzuk a céges autókat a mosó és az adott telephely között!

A flottás szolgáltatások lehetnek: külső – belső tisztítás egyedi igények alapján, külső hidrofób réteg (vízlepergető és konzerváló) kezelések, higiéniai tisztítás (klíma tisztítás), ózonos és vegyszeres szagsemlegesítés, kárpiton és ülésen folt eltávolítás, polír és karc eltávolítás, szélvédőmosó berendezés téli vagy nyári minőségi folyadék feltöltése, guminyomás ellenőrzés, és állandó állapot felügyelet (abroncsok, fékek, ablaktörlő lapátok, klíma állapot, stb…) 

Ha szükséges, javaslatot teszünk a felismert hibák orvoslásában, megelőzésében.
Ezek lehetnek: karosszéria hibák, horpadások, jégkár, szövet és bőr szakadások, futómű – fék – klíma hibák.

Vállalkozásunk rendelkezik teljes körű felelősségbiztosítással!

További információk az info (kukac) eiffelmoso.hu emial címen.

SZERZŐDÖTT PARTNEREINK:

Cím:
1062 Budapest
Teréz krt. 55-57
(Nyugati-nál)
Bejárat a Podmaniczky utca felől:
Eiffel irodaház mélygarázs.
e-mail: info(kukac)eiffelmoso.hu
+36 1 800 9856

Kövess minket Facebook-on

©2018 – Eiffel Autókozmetika – Minden jog fenntartva!